10-годишно момиче се задуши до безсъзнание с колан в дома

...
 10-годишно момиче се задуши до безсъзнание с колан в дома
Коментари Харесай

10-годишно момиче издъхна заради опасно "предизвикателство" в TikTok

 

10-годишно момиче се задуши до безсъзнание с колан в дома си и издъхна в италианския град Палермо на остров Сицилия.

До случая се е стигнало поради рисково " предизвикателство " в TikTok. Детето е намерено, изгубило схващане, от неговата сестра. Семейството го е закарало до болница.

Лекарите са се борили за живота на момичето, само че на идващия ден са установили мозъчна гибел. Говорител на клиниката " Ди Кристина " удостоверява случая. Родителите на детето са се съгласили да дарят органите му за трансплантации.

 Георги Рачев: Май си отива доста дъждовен, от петък ще става доста топло 2 мин. Георги Рачев: Май си отива доста дъждовен, от петък ще става доста топло  Експерти: Западното оръжие против цели в Русия ще докара до отвесна ескалация 5 мин. Експерти: Западното оръжие против цели в Русия ще докара до отвесна ескалация  Въоръжен обир в кметството в Шивачево 2 мин. Въоръжен обир в кметството в Шивачево  Каква ще е ориста на кооперативния пазар във Враца? 2 мин. Каква ще е ориста на кооперативния пазар във Враца?  Хаос в жп превоза: Проблем на Централна гара аргументи големи закъснения и блокира пасажери 2 мин. Хаос в жп превоза: Проблем на Централна гара аргументи големи закъснения и блокира пасажери  Спецоперация в Сливен против търговията с гласове, откриха бележници с имена 2 мин. Спецоперация в Сливен против търговията с гласове, откриха бележници с имена  Георги Рачев: Май си отива доста дъждовен, от петък ще става доста топло 2 мин. Георги Рачев: Май си отива доста дъждовен, от петък ще става доста топло  Експерти: Западното оръжие против цели в Русия ще докара до отвесна ескалация 5 мин. Експерти: Западното оръжие против цели в Русия ще докара до отвесна ескалация  Въоръжен обир в кметството в Шивачево 2 мин. Въоръжен обир в кметството в Шивачево  Каква ще е ориста на кооперативния пазар във Враца? 2 мин. Каква ще е ориста на кооперативния пазар във Враца?  Хаос в жп превоза: Проблем на Централна гара аргументи големи закъснения и блокира пасажери 2 мин. Хаос в жп превоза: Проблем на Централна гара аргументи големи закъснения и блокира пасажери  Спецоперация в Сливен против търговията с гласове, откриха бележници с имена 2 мин. Спецоперация в Сливен против търговията с гласове, откриха бележници с имена

Съдебните органи и организациите за протекция на детето са почнали следствия, а полиция е проверила мобилния телефон на Антонела, оповестява вестник La Repubblica.

Момичето е желало да взе участие в рисково „ предизвикателство “ в TikTok, което се трансформира във фешън вълна измежду младежите през последните месеци.

Те увиват вратовете си с колан, до момента в който се снимат с мобилните си телефони и демонстрират фотоси и видеа в обществената мрежа.

Американският Конгрес гласоподава

„ Нямахме визия за това “, споделя бащата на Антонела пред вестник La Repubblica. Той считал, че щерка му гледа танцови хореографии и други любопитни видеоклипове в TikTok.

„ Дъщеря ми - моята дребна Антонела, умира поради рискова игра в TikTok. Как мога да се оправя с това? “, разяснява мъжът.

Могат ли почитателите им да се трансфорат в действителни гласове в урните?

Кметът на Палермо Леолука Орландо разяснява, че той и целият град с в потрес.

„ Дебатът за младежите и обществените мрежи е просрочен – изключително след пандемията, която ни тласна още повече към цифровата връзка “, показва той.

Снимка: Reuters

След случая с Антонела психолози и специалисти също приканват за законови ограничавания върху метода, по който децата употребяват мобилните си телефони и обществените мрежи.

Към „ ястието “ се прибавя нишесте или настърган кашкавал

Дори едно такова „ тестване “ да не приключи със гибел, то може да навреди доста на децата. В случая с „ предизвикването “, в което взе участие Антонела, специалисти предизвестяват и за припадъци, гърчове, мозъчни увреждания и гибел.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР